CERATO Blomessens

  • 298 SEK

Traditionellt bruk och användande, nyckelsymtom och övriga indikationer för Cerato (ceratostigma willmottiana)Energi är den livgivande kraften i allt och den ka


I lager.
Dela

Traditionellt bruk och användande, nyckelsymtom och övriga indikationer för Cerato (ceratostigma willmottiana)

Energi är den livgivande kraften i allt och den kallas för subtil eftersom den vanligen inte kan upplevas konkret, trots att den är själva substansen bakom alltings yttre form. Vibrations terapi är en typ av helande terapi som på olika sätt arbetar med att integrera och balansera de verksamma energisystemen i kropp, själ och ande, istället för att använda sig av mekaniska, kemiska eller fysiska metoder.

BLOCKERANDE INDIKATIONER OCH OBALANSER

* Litar inte på sitt eget omdöme. * Frågar ständigt andra till råds. * Går folk på nerverna med sina frågor och sitt eviga pladder. * Fäster överdrivet stor vikt vid andras åsikter. * Lider av en omättlig informations törst. * Samlar på kunskap på hög men kan inte använda den till något. * Låter andras beslut bli utslags givande för sina egna. * Låter sig vilseledas mot sin egen övertygelse och mot sina egna intressen. * Fattar ett beslut och blir genast osäker på om det var riktigt. * Söker godkännande från auktoriteter. * Ger ett lättroget, enfaldigt, ja rent av dumt intryck. * Är konventionell och jagar modetrender. * Är benägen att ta efter andra i beteende och åsikter. * Skolbarn stryker över det rätta svaret i arbetsboken.

POTENTIAL TILL POSITIV FÖRÄNDRING

* Intuitiv, entusiastisk, nyfiken och vetgirig. 

* Sammanställer, bearbetar och använder information. 

* Delar gärna med sig av sin kunskap. 

* Lyckas koordinera sitt abstrakta och konkreta tänkande. 

* Låter sig styras av sin inre övertygelse och litar på den och står fast vid sina beslut. * Handlar klokt.

Vill du lära dig mer om CERATO Blomessens, läs boken "Jag litar på min intuition" - KLICKA HÄR!

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering. Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!