0

WALNUT Blomessens

I lager.

249 SEK

Traditionellt bruk och användning, nyckelsymtom och övriga indikationer för Walnut

Energi är den livgivande kraften i allt och den kallas för subtil eftersom den vanligen inte kan upplevas konkret, trots att den är själva substansen bakom alltings yttre form. Vibrations terapi är en typ av helande terapi som på olika sätt arbetar med att integrera och balansera de verksamma energisystemen i kropp, själ och ande, istället för att använda sig av mekaniska, kemiska eller fysiska metoder. Hit hör exvis homeopati, blomessens terapi, akupunktur, polaritets terapi, kraniosakral terapi, reiki och kristall terapi.

Negativ indikation: För stressande förändringa och viktiga övergångar i livet! Positiv möjlighet: Förmåga att ändra riktning mot nya mål!

Walnut hänför sig till själs egenskaper som ger möjlighet att börja om på nytt, till obundenhet och frihet. I negativt tillstånd har man svårt att ta det slutgiltiga steget eftersom man -  medvetet eller omedvetet - är knuten till det förgångna genom tidigare avgöranden och utfästelser. I ett negativt tillstånd sitter man bildligt talat i en båt som skall föra en över floden. Man kan redan tydligt se den andra stranden, men fortfarande sitter båten fast i en sista svårlossad förtöjning, som verkar hållas kvar av en magisk kraft. Det kan vara en obehaglig händelse tidigare i livet, en obearbetad relation eller kanske något man helt enkelt inte vet om. Nu sitter man där och väntar på kaptenens kommando att lägga ut.

Möjlighet till positiv förändring med Walnut

En pionjär som förblir sig själv trogen. Fortsätter mot sitt mål oavsett alla besvärligheter, oberörd av andras åsikter. Öppen och fri inför det som väntar. Erkänner lagbundenheten bakom förändringar. Gör sig immun mot yttre påtryckningar, men är öppen för impulser inifrån. Slutgiltigt fri från skuggorna ur det förflutna. Följer sin inre röst och lämnar alla hindrande begränsningar bakom sig. Håller ut och låter destruktivt inflytande bara gå förbi.

Dessa BLOMESSENSER, enskilda och blandade i kombination, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt). Förpackning glasflaska 10 ml roll-on.

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering. Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!