0

IMPATIENS Blomessens

I lager.

249 SEK

Traditionellt bruk och användning, nyckelsymtom och övriga indikationer för Impatiens (impatiens glandulifera)

Energi är den livgivande  kraften i allt och den kallas för subtil eftersom den vanligen inte kan upplevas konkret, trots att den är själva substansen bakom alltings yttre form. Vibrations terapi är en typ av helande terapi som på olika sätt arbetar med att integrera och balansera de verksamma energisystemen i kropp, själ och ande, istället för att använda sig av mekaniska, kemiska eller fysiska metoder. Hit hör exvis homeopati, blomessens terapi, akupunktur, polaritets terapi, kraniosakral terapi, reiki och kristall terapi.

Negativ indikation: Otålighet ger fysiska, känslomässiga och mentala spänningar! Positiv möjlighet: Samarbetsvilja, avspändhet, balans i tillvaron!

Eftersom Impatiens personligheten har ett snabbt intellekt, tycker hon/han att alla andra är olidligt tröga och långsamma. Hon/han känner sig som ett vältränat fullblod, som tvingas dra plogen i takt med en sävlig arbetshäst och denne blir ytterst frustrerad. Det går åt omåttligt mycket energi att anpassa sig till omgivningens långsamma livs- och arbetstempo. Den här anspänningen upplever hon/han som stress och det gör att denne hela tiden är oerhört spänd.

Möjlighet till positiv förändring med Impatiens

Tålamod och finkänslighet men ändå snabb fattnings förmåga i tanke och handling. En inre självständighet med mildhet, behagfullhet, empati och förståelse för andra. Man kan på ett finkänsligt sätt ställa sin kunskap och begåvning till förfogande för andra i stora och små sammanhang. Gör att man bättre kan acceptera livets naturliga gång och att andra människor kan ha ett annat livstempo än man själv. Mildrar kroppsliga, själsliga och känslomässiga spänningar som beror på otålighet.

Dessa BLOMESSENSER, enskilda och blandade i kombination, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt). Förpackning glasflaska 10 ml roll-on.

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering. Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!