0

AGRIMONY Blomessens

I lager.

249 SEK

Traditionellt bruk och användning, nyckelsymtom och övriga indikationer för Agrimony (agrimonia eupatoria)

Energi är den livgivande kraften i allt och den kallas för subtil eftersom den vanligen inte kan upplevas konkret, trots att den är själva substansen bakom alltings yttre form. Vibrations terapi är en typ av helande terapi som på olika sätt arbetar med att integrera och balansera de verksamma energisystemen i kropp, själ och ande, istället för att använda sig av mekaniska, kemiska eller fysiska metoder. Hit hör exvis homeopati, blomessens  terapi, akupunktur, polaritets terapi, kraniosakral terapi, reiki och kristall terapi.

AGRIMONY förbinds med positiva egenskaper som glädje, humor och förmåga till konfrontation. Till det negativa tillståndet hör en benägenhet att fly undan livets mörka sidor, vilket gör det svårt för Agrimony människan att integrera erfarenheter i sin personlighet.

Om vi frågar någon som just upplevt en motgång hur hon/han mår så förväntar vi oss förmodligen ett dystert svar. Men Agrimony personligheten svarar automatiskt glättigt; "Tack, jag mår utmärkt!" och man måste känna henne/honom väl för att kunna ana besvikelsen bakom orden.

Människor i behov av Agrimony visar alltid upp en bekymmerslös fasad och det är därför svårt att se de problemen som döljs bakom. Där kan ligga ångest och rädsla (inte sällan för materiella motgångar som sjukdom och problem med pengar och arbete). Men de skulle hellre bita tungan av sig än utåt avslöja hur de har det! Agrimony karaktären gömmer ansiktet bakom en mask och kan hålla god min i elakt spel.

Möjlighet till positiv förändring med Agrimony

Potential till ett jämnare lynne, bättre omdömes förmåga och objektivitet. Att känna en äkta inre glädje. Att bli en tillits full optimist, klok diplomat och fortfarande en oförtröttlig fredsmäklare. Kan integrera svårigheter i livet och se problemen i sina rätta proportioner. Kan fortfarande skratta åt sina egna problem, men nu för att man insett hur relativt allt kan vara (också de egna problemen). Och erkänner enheten i mångfalden. Tar av sig sina "rosafärgade" glasögon och ser helt objektivt på situationen. Blir mer uppmärksam på sina konflikter, analyserar dem och söker orsaks sammanhang. Lär sig finna kontrasterna i sitt inre och försöker få dem att kommunicera.

Dessa BLOMESSENSER, enskilda och blandade i kombination, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt). Förpackning glasflaska 10 ml roll-on.

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering. Med varje leverans medföljer Allmänna doserings anvisningar!