0

ROCK ROSE Blomessens

I lager.

249 SEK

Traditionellt bruk och användning, nyckelsymtom och övriga indikationer för Rock Rose (helianthemum num)

Energi är den livgivande kraften i allt och den kallas för subtil eftersom den vanligen inte kan upplevas konkret, trots att den är själva substansen bakom alltings yttre form. Vibrations terapi är en typ av helande terapi som på olika sätt arbetar med att integrera och balansera de verksamma energisystemen i kropp, själ och ande, istället för att använda sig av mekaniska, kemiska eller fysiska metoder. Hit hör exvis homeopati, blomessens terapi, akupunktur, polaritets terapi, kraniosakral terapi, reiki och kristall terapi.

Negativ indikation: Skräck känslor och panik! Positiv möjlighet: Mod, lugn och inre klarhet!

Rock Rose har med själs egenskaper som mod och karaktärs fasthet att göra. Den här blomessensen utgör en viktig del i Rescue Remedy (räddnings droppar för situationer i kris). Negativt tillstånd anger att människan är i akut själslig och ofta även i kroppslig fara. Det kan vara undantags tillstånd av olika slag som olyckor, plötsliga sjukdoms attacker eller katastrofer i omgivningen, då denne överväldigas av så starka urkrafter att hon/han inte kan hantera dem. Allt sker för snabbt och tar en galen vändning. Personligheten är på galaxers avstånd från det högre jaget och klamrar sig i panik fast vid sin oro och rädsla, istället för att låta sig styras av sitt högre jag där denne har erforderlig kraft att hämta.

Möjlighet till positiv förändring med Rock Rose

Ger kraft till mod och hjältemod och ger fokus på lugn och inre klarhet. Man kan i svåra stunder och kristillstånd växa utöver sina gränser och mobilisera oanade övermänskliga krafter. Man får energi att göra allt för sig själv och andra människor i besvärliga situationer och händelser.

Dessa BLOMESSENSER, enskilda och blandade i kombination, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt). Förpackning glasflaska 10 ml roll-on.

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering. Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!