CHERRY PLUM Blomessens

  • 298 SEK

Traditionellt bruk och användning, nyckelsymtom och övriga indikationer för Cherry Plum (prunus cerasifera)Energi är den livgivande kraften i allt och den kalla


I lager.
Dela

Traditionellt bruk och användning, nyckelsymtom och övriga indikationer för Cherry Plum (prunus cerasifera)

Energi är den livgivande kraften i allt och den kallas för subtil eftersom den vanligen inte kan upplevas konkret, trots att den är själva substansen bakom alltings yttre form. Vibrations terapi är en typ av helande terapi som på olika sätt arbetar med att integrera och balansera de verksamma energisystemen i kropp, själ och ande, istället för att använda sig av mekaniska, kemiska eller fysiska metoder.

BLOCKERANDE INDIKATIONER OCH OBALANSER

* Känsla av andlig förstoppning. * Kämpar för att bibehålla sin självbehärskning. * Är desperat på gränsen till nervsammanbrott. * Skräck för att mot sin vilja göra något fruktansvärt. * Helt mot sin läggning plötsligt ansatt av våldsamma impulser att göra något mot sin vilja, något som normalt vore helt uteslutet. * Är rädd för inre okontrollerbara andliga krafter. * Är rädd för att bli galen, bryta samman och bli intagen för psykvård. * Känsla av att sitta på en krutdurk. * Hyser självmords tankar. * Tvångsföreställningar och hallucinationer. * Extrema spännings- och kramptillstånd, tvångsmässiga rörelser, tvångsmässig självbetraktelse. * Plötsliga vredesutbrott. * Rädslor för att göra något mot sin normala vilja.

POTENTIAL TILL POSITIV FÖRÄNDRING

* Kraft, mod och spontanitet. 

* Förmåga att djupt ur det omedvetna ösa kunskap och insikter som går att omsätta i det dagliga livet. 

* Tillgång till en stark inre kraftreserv. 

* Förmåga att stå ut med den mest påfrestande fysiska och psykiska tortyr utan att ta själslig skada. 

* Intuitiv insikt om sin sanna livsuppgift, dynamisk utveckling. 

* Låter sig styras från sin inre kärleksfulla kraft.

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering. Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!

Vill du lära dig mer om energin från CHERRY PLUM - läs boken "Kraft, mod och spontanitet" som du kan beställa genom att KLICKA HÄR!