0

CLEMATIS Blomessens

I lager.

249 SEK

Traditionellt bruk och användning, nyckelsymtom och övriga indikationer för Clematis (clematis vitalba)

Energi är den livgivande kraften i allt och den kallas för subtil eftersom den vanligen inte kan upplevas konkret, trots att den är själva substansen bakom alltings yttre form. Vibrations terapi är en typ av helande terapi som på olika sätt arbetar med att integrera och balansera de verksamma energisystemen i kropp, själ och ande, istället för att använda sig av mekaniska, kemiska eller fysiska metoder. Hit hör exvis homeopati, blomessens terapi, akupunktur, polaritets terapi, kraniosakral terapi, reiki och kristall terapi.

Negativ indikation: Dagdrömmeri,orealism och opraktiskhet! Positiv möjlighet: Vakenhet, förmåga att förverkliga visioner!

I ett negativt tillstånd tillmäter inte Clematis personligheten de yttre omständigheterna nästan någon betydelse. Hon/han har därför tillgång till ytterst lite fysisk energi, vilket påverkar både hälsa och beteende. Denne har ofta kalla händer och fötter och känner sig tom i huvudet. Minnet är inte det bästa och särskilt besvärligt har hon/han att komma ihåg detaljer. Denne kan tex rusa ut i köket och stöter på vägen i dörrposten, eftersom hon/han har långt ifrån suverän behärskning på sin kropp. När denne väl är i köket kan hon/han inte längre påminna sig vad denne hade i köket att göra. Hon/han är mer intresserad av sin egen inre film än att delta i den upplevelse och föreställning som verkligheten bjuder på.

Möjlighet till positiv förändring med Clematis

Att behärska sin tankevärld och finna lust och glädje i det verkliga livet, eftersom man uppfattar sambanden mellan de olika världarna och godtar att det finns en djupare mening i allt. Finner utlopp för sin kreativitet i vardags verkligheten som tex författare, skådespelare, designer eller liknande arbeten eller fritids sysselsättningar.

Dessa BLOMESSENSER, enskilda och blandade i kombination, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt). Förpackning glasflaska 10 ml roll-on.

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering. Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!