0

CHESTNUT BUD Blomessens

I lager.

249 SEK

Traditionellt bruk och användning, nyckelsymtom och övriga indikationer för Chestnut Bud (aesculus hippocastanum)

Energi är den livgivande kraften i allt och den kallas för subtil eftersom den vanligen inte kan upplevas konkret, trots att den är själva substansen bakom alltings yttre form. Vibrations terapi är en typ av helande terapi som på olika sätt arbetar med att integrera och balansera de verksamma energisystemen i kropp, själ och ande, istället för att använda sig av mekaniska, kemiska eller fysiska metoder. Hit hör exvis homeopati, blomessens terapi, akupunktur, polaritets terapi, kraniosakral terapi, reiki och kristall terapi.

Negativ indikation: Benägenhet att göra om samma misstag igen! Positiv möjlighet: Förmåga att lära av sina erfarenheter!

I det här tillståndet är det svårt att stanna upp, se tillbaka på sina upplevelser och bearbeta dem, så att de blir nyttiga erfarenheter. En person i negativt Chestnut Bud tillstånd är som en tävlingshäst med skygglappar, denne stannar varje gång upp och vägrar för samma hinder. Det ser ut som om samma filmsekvens spelades upp gång  på gång. En utomstående får lätt intryck av att Chestnut Bud personligheten försöker fly från sig själv och sitt förflutna och därför hyser en ganska djup ovilja till att ta itu med sitt liv.

Möjlighet till positiv förändring med Chestnut Bud

Potentialen är en större flexibilitet som har lätt för att lära sig. Är andligt vital, på alerten och kan dra lärdomar av andra. Följer klarsynt med skeenden i livet och lägger märke till det negativa (ger akt på sina egna misstag). Är uppmärksam och närvarande och lever i nuet och tillåter sig berikas av sina upplevelser. Utvinner optimal glädje och nytta ur vardagens erfarenheter och ser på sig själv och sina fel med samma distans som andra människor kan se. Lär sig vara mer eftertänksam över dagens upplevelser och tänka ut vad denne bör göra annorlunda nästa gång. Och tar till sig tanke energin att varje erfarenhet ger en ny lärdom. Uppfattar situationen allt snabbare och erkänner sina misstag, ser sanningen i vitögat och har trots det ett inre lugn som gör det behagligt att leva i nuet.

Dessa BLOMESSENSER, enskilda och blandade i kombination, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt). Förpackning glasflaska 10 ml roll-on.

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering. Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!