0

HEATHER Blomessens

I lager.

249 SEK

Traditionellt bruk och användning, nyckelsymtom och övriga indikationer för Heather (calluna vulgaris)

Energi är den livgivande kraften i allt och den kallas för subtil eftersom den vanligen inte kan upplevas konkret, trots att den är själva substansen bakom alltings yttre form. Vibrations terapi är en typ av helande terapi som på olika sätt arbetar med att integrera och balansera de verksamma energisystemen i kropp, själ och ande, istället för att använda sig av mekaniska, kemiska eller fysiska metoder. Hit hör exvis homeopati, blomessens terapi, akupunktur, polaritets terapi, kraniosakral terapi, reiki och kristall terapi.

Negativ indikation: Självcentrerad och kan inte relatera till andra! Positiv möjlighet: Intresse för och kontakt med andra människor.

En kroniskt extrovert Heather personlighet kan te  sig rätt överdriven. Denne kommer, ser och låter "munlädret" fladdra. Artigt uttryckt kan man kalla denne för ansträngande med sitt svall av ord. Hon/han fullständigt dränker en i sina ständiga, tvångsmässiga detaljerade beskrivningar av sig och sitt. Och de behöver hela tiden någon som lyssnar till deras extra ordinära problem och dagliga hjältedåd. Hon/han har en obetvinglig lust att reda ut precis allt denne varit med om, att helt enkelt prata sig fri från det. Ofta störtar de in i ett sällskap och hinner knappt hälsa innan de redan har lyckats vända in samtalet på sig och sin person.

Möjlighet till positiv förändring med Heather

Potential till att vara en vuxen person med stark förmåga till empati. Att vara en god lyssnare och visa intresse för sin samtals partner. Kan helt och fullt gå in för en uppgift eller sätta sig in i en annan människas öde och utstrålar styrka och tillförsikt. Kan göra sig en föreställning av en annan människas aura och hålla normalt avstånd till den. Och lyssnar till andra och medvetet invänta vad andra har att säga. Inser att existensen ger en glad givare tusenfalt igen och förstår att det som är menat kommer till hon/han. Känner sig trygg i sig själv och följer den gudomliga energi strömmen som tillhör dennes högre jag.

Dessa BLOMESSENSER, enskilda och blandade i kombination, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt). Förpackning glasflaska 10 ml roll-on.

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering. Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!