0

MUSTARD Blomessens

I lager.

249 SEK

Traditionellt bruk och användning, nyckelsymtom och övriga indikationer för Mustard

Energi är den livgivande kraften i allt och den kallas för subtil eftersom den vanligen inte kan upplevas konkret, trots att den är själva substansen bakom alltings yttre form. Vibrations terapi är en typ av helande terapi som på olika sätt arbetar med att integrera och balansera de verksamma energisystemen i kropp, själ och ande, istället för att använda sig av mekaniska, kemiska eller fysiska metoder. Hit hör exvis homeopati, blomessens terapi, akupunktur, polaritets terapi, kraniosakral terapi, reiki och kristall terapi.

Negativ indikation: Dysterhet och nedstämdhet utan klar orsak! Positiv möjlighet: Insikt i orsakerna till dåligt humör, gladlynthet!

Mustard har med glädje och själsligt lugn att göra. I ett negativt tillstånd är man dyster, tungsint och sorgsen. Som en blixt från klar himmel slår denna melankoli ner i sitt offer och personen känner sig som en främling i sitt eget liv, instängd utan kraft att ta sig ut. Så länge hon/han befinner sig i detta tillstånd är denne helt prisgiven åt den onda drömmen, som varken förnufts resonemang eller förströelse rår på. Denne har inte heller "Agrimony personlighetens" möjlighet att dölja det smärtande tillståndet under en glad och uppspelt fasad, utan denna orubbliga, gåtfulla kraft är starkare än så. Mardrömmen släpper sedan plötsligt och är som bortblåst och offret kan befriat andas ut - tills det är dags för nästa nedslag.

Möjlighet till positiv förändring med Mustard

Man går genom både onda och goda dagar med samma inre klarhet, lugn och glädje. Godtar tillståndet som en del av vägen för att nå den goda energin genom att åtrå sin själ som den ljusa och kärleksfulla kraften i sitt liv. Och skapar tankemönster fyllda av glädje och ljusa rymder (mitt hjärta är ljust och lätt och jag vandrar i tacksamhet över mitt liv).

Dessa BLOMESSENSER, enskilda och blandade i kombination, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt). Förpackning glasflaska 10 ml roll-on.

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering. Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!