0

OLIVE Blomessens

I lager.

249 SEK

Traditionellt bruk och användning, nyckelsymtom och övriga indikationer för Olive (oela europaea)

Energi är den livgivande kraften i allt och den kallas för subtil eftersom den vanligen inte kan upplevas konkret, trots att den är själva substansen bakom alltings yttre form. Vibrations terapi är en typ av helande terapi som på olika sätt arbetar med att integrera och balansera de verksamma energisystemen i kropp, själ och ande, istället för att använda sig av mekaniska, kemiska eller fysiska metoder. Hit hör exvis homeopati, blomessens terapi, akupunktur, polaritets terapi, kraniosakral terapi, reiki och kristall terapi.

Negativ indikation: För utmattning, utbrändhet, slöseri med energi! Positiv möjlighet: Andlig förnyelse, väl använd energi!

Blomessensen Olive är förknippad med pånyttfödelse, frid och harmoni. Det ger "lugn efter stormen" när man är fullständigt utmattad och utbränd till kropp, själ och ande efter en lång och hård prövning. Det kan vara efter en svår sjukdom, undernäring, sömnbrist eller självuppoffrande vaka vid en familjemedlems sjukbädd. Eller efter många års studier på sidan av jobbet eller starka inre utvecklings processer - som tagit mycket energi på ett omedvetet sätt. Det negativa Olive tillståndet är en reaktion på sådana strapatser, droppen har redan fått bägaren att rinna över, alla reservkrafter känns förbrukade och man man vill inte längre vare sig se, höra eller uppleva något överhuvudtaget. Man vill helst bara lägga sig ner och sova eller bli sittande på stället.

Möjlighet till positiv förändring med Olive

Vederbörande kan utveckla en stark livskraft och vitalitet. Öser energi ur till synes outsinliga källor. Har tillit till sin inre röst och lyckas därför klara av perioder med mycket starka påfrestningar, utan att bli kraftlös eller på dåligt humör. Ser till att alltid få ordentligt med sömn och kopplar av i naturen. Äter mat som innehåller rikligt med eterisk energi som frukt och grönsaker. Inser att man har krafter för att utföra sina uppgifter och känner den fullständiga kontakten med sitt inre ljus.

Dessa BLOMESSENSER, enskilda och blandade i kombination, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt). Förpackning glasflaska 10 ml roll-on.

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering. Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!