0

STAR OF BETLEHEM Blomessens

I lager.

249 SEK

Traditionellt bruk och användning, nyckelsymtom och övriga indikationer för Star of Betlehem

Energi är den livgivande kraften i allt och den kallas för subtil eftersom den vanligen inte kan upplevas konkret, trots att den är själva substansen bakom alltings yttre form. Vibrations terapi är en typ av helande terapi som på olika sätt arbetar med att integrera och balansera de verksamma energisystemen  i kropp, själ och ande, istället för att använda sig av mekaniska, kemiska eller fysiska metoder. Hit hör exvis homeopati, blomessens terapi, akupunktur, polaritets terapi, kraniosakral terapi, reiki och kristall terapi.

Negativ indikation: Olika chocktillstånd och trauman! Positiv möjlighet: Lugn och frid, rofylldhet och stillsamhet!

Star of Betlehem kan ge god hjälp i olika fysiska och psykiska tillstånd av chock. Begreppet chock används här i en lite annan betydelse än i medicinska sammanhang. Det kan handla om allt från ett själsligt födelse trauma till ett pekfinger som klämts i bildörren. Denna blomessens är den viktigaste beståndsdelen i Rescue Remedy (räddnings droppar) och förenar och koncentrerar de fyra övriga beståndsdelarnas verkan och neutraliserar chock tillståndet, så att kroppens egna helande krafter genast kan komma igång. Varje direkta påverkan som energi systemet inte klarar av, kallas för chock. Det innebär att hela systemet blockeras med psykisk förlamning som följd, något som personligheten inte ens alltid medvetet registrerar.

Möjlighet till positiv förändring med Star of Betlehem

Ett rikt inre liv med andlig kraft och klarhet. Ett nervsystem som lätt anpassar sig till energi förändringar och tillfrisknar snabbt. Löser upp alla energi blockeringar och låter hela kroppen andas. Ljust och klart tänkande som tillåter att alla nivåer inom personen kommunicerar.

Dessa BLOMESSENSER, enskilda och blandade i kombination, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt). Förpackning glasflaska 10 ml roll-on.

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering. Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!